Dostava i prigovori (reklamacije)

Naručeni proizvod će biti u najkraćem mogućem vremenu predan dostavnoj službi na dostavu. Iznimno ako nekog proizvoda nema na stanju kupac će biti obavješten putem kontakta kojeg je naveo prilikom naručivanja proizvoda.
Kupac prilikom preuzimanja treba pregledati proizvod te ako su vidljiva oštećenja prijaviti dostavnom djelatniku te poslati fotografiju oštećenog proizvoda na info@nutrijenti.com s brojem narudžbe kako bi taj problem odmah riješili.
Cijena dostave za republiku Hrvatsku je 4,7 eura za narudžbe vrijednosti do 40 eura kad ih dostavlja HP Express.
Cijena dostave za republiku Hrvatsku je 5,3 eura za narudžbe vrijednosti do 40 eura kad ih dostavlja GLS.
Za narudžbe preko 40 eura dostava za republiku Hrvatsku je besplatna.

Način plaćanja

Plaćanje pouzećem (prilikom preuzimanja)
Plaćanje se vrši dostavljaču prilikom dostave proizvoda, proizvodi se prilikom narudžbe u najkraćem roku predaju dostavnoj službi na isporuku.

Uplata na bankovni račun
Plaćanje se vrši nakon obavljene narudžbe sa podatcima koje ćemo vam poslati na email. Proizvode šaljemo u najkraćem roku dostavnom službom nakon što je uplata vidljiva na našem računu.

Plaćanje općom uplatnicom ili mobilnim bankarstvom
Prilikom odabira ove vrste plaćanja na vaš email će vam stići potvrda narudžbe sa generiranom uplatnicom i barkodom za jednostavnije plaćanje.

ODBIJANJE I NE PREUZIMANJE PAKETA

Ukoliko je narudžba poslana i predana kurirskoj službi, više ne postoji opcija otkazivanja narudžbe, te je kupac dužan preuzeti naručeno. 

U slučaju da Kupac naruči Proizvod i odbije ga primiti, odnosno platiti pouzećem Kupac je dužan platiti trošak dostave i trošak povrata slanja pošiljke u iznosu od 8,5 € (64,05) kn na iban HR1923400091160422236 Prodavatelja.
Ukoliko Kupac ne uplati navedene troškove Prodavatelj ima pravo podići sudsku tužbu prema zakonu.
Kupac svojom narudžbom daje suglasnost o navedenom.

Odustajanje od narudžbe (povrat robe)

Kupac u svakom trenutku može odustati od napravljene narudžbe. Kupac može napraviti povrat proizvoda u roku od 14 dana od privitka proizvoda bez navođenja razloga povrata. Isti proizvodi moraju biti u originalnoj ambalaži kako su i poslani uz račun koji je isporučen prilikom kupnje.
Artikli koji se šalju na reklamaciju moraju imati priloženi račun za taj artikal i obrazac ua raskid ugovora.
Ovdje preuzmite obrazac za jednostrani raskid ugovora
O reklamaciji kupac mora obavijestiti prodavatelja, za bilo kakve nejasnoće vezane za povrat proizvoda molimo javiti se na info@nutrijenti.com ili pismenim putem.
Trošak povrata robe snosi kupac.